CINTA HATIKU

CINTA HATIKU

Monday, 12 December 2011

Silap la ko cari pasal ngan aku!

Insiden di Carefour Wangsa Maju 10/12/2011..

Sedang ku berjalan dengan lajunye, en hubby n Qis kat belakang, selisih ngan mat bangla workers carefour tu jugak..Dan2 dah dekat die keluarkan siku die nak sondol aku, terkena la siku hitam bebulu die tu kat lengan n pinggang aku..

Eh bangla ni bajet aku tak nampak eh?jalan sikit punye besar berani ko nak jalan sebelah aku try nak merabe..pergh berani sungguh!ape lagi aku terus pusing sambil cekak pinggang.tunggu je mase ni...tunggu je...nak letup dah ni..

dan-dan die pusing jeling kat aku bajet aku x perasan agaknye, ha memang cari pasallah ko bangla..bile ko pusing balik tu aku tau ko memang sengaja kan?bingai!

lantas terdengarla suara aku bak halilintar "aku tampar kang!jalan sikit punye besar ko nak langgar2 aku!!bodoh!"

menggelabah bangla tu pusing laju je die jalan ke depan.cuak sebab tgk aku dah perasan die sengaja and maki die kat situ..padan muke ko..

En hubby mase tu muke blurr tanye kenape but I'd rather not tell him..dah tak nampak bangla b**** tu baru cite kat die..kang lain pulak jadinye..plus,lagi puas hati dapat jerit kat bangla tu..

Lagipun tak kene bahagian lain..kalau tak memang aku ngadu kat en hubby biar kene tibai bangla tu..ngan aku2 sekali tibai!hahahaha..

ok.sekian cite geram untuk hari ini..hikhik..

p/s: korea's vacay tak sempat nak update lagi.will do it soon insyallah..

1 comment:

sanizabri nurul 'ain said...

nasib baik la ayg xbg tau...hehe...sabo yer...