CINTA HATIKU

CINTA HATIKU

Thursday, 17 May 2012

Birthday and Anniversary

The two important events in May each year. My hubby's birthday - 12/05 and our wedding anniversary - 17/05.

1. Hubby's birthday

I planned a birthday dinner with our friends.And so we had it at Chop n Steak Kampung Baru..Punyalah berusaha taknak kantoi I even volunteered to drive.sebab ape?sebab tau dah area kampung baru tu jam,lagi2 kat restoran ni..kang ke tak pasal2 cik abe ku marah terus nak pi makan tempat lain..

Mase dah sempai kedai tu, ramai n susah cari parking as expected..dan dah ku agak hubby ajak makan tempat lain but dengan muka sardinnye aku cakap 'xnak, nak makan sini'..x berani nak pandang muke die..tengok die ok je mesti hubby ingat me ngah mengidam..hikhik..

And so we were the first to arrive..hubby nampak je nameku kat atas meja (reserved) terus die cakap 'patutlah xnak makan tempat lain, dah plan ghupenye', sambil tersipu malu..

 The birthday boys. Sambut sekali dengan En Rohe..

Hadiah?susah kan nak cari hadiah untuk guys ni?ni pun last minit sebab dah tak tahu nak beli ape..Jeng,Jeng,Jeng...HTC One latest model..hrmmm..glad that he likes it..sekali sekale beli hadiah cani..tak pernah pun bagi yang mahal2 camni..meleleh me tengok..kihkih..bukan bagi orang lain pun kan?

Anyways,happy birthday sayang!


2. Our 4th Anniversary


17/05/12, our 4th anniversary..ececeh tetibe rase nak tepek gambar wedding pulak..hehe..

 nikah..

reception

Ishk, sengih sorang2 tengok gambar kahwin ni...teringat kegumbiraan hari tu..kihkih..So here it goes:

Happy anniversary sayangku!semoga Allah memberkati our marriage and blessed us with health, happiness and anak2 yang soleh dan solehah. I'm so glad to have you in my life and to share all the peaks and lows of our lives together.Thank you for being such a great husband to me and accepting me the way I am.I will love you every single day of forever!

3 comments:

♥ Wina ♥ said...

happy anniversary!

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

thanks dear!

Anonymous said...

Happy anniversary ain!! - dibah