CINTA HATIKU

CINTA HATIKU

Thursday, 30 May 2013

Puasa Ganti-Gantian..

Lately ni sibuk nak dok ganti puase..ha amik ko last minit. banyak nak kene ganti for last year.bersalin bulan pose itulah makannye! bak kate en hubby 'xpe yang, kayuh pelan2..'

So bile pose tu macam2 la teringinnye ngalahkan orang mengandung yg mengidam..Alkesahnye ni nak tepek lauk berbuka Selasa lepas..Meh cuci mate meh..


Hambik!dah macam raye..kuah kacang rendang ayam, lodeh sayur n nasi impit. ok kuah kacang tu segera.nak masak sume sekali x sompek.lodeh and rendang ayam je yang gigih aku buat pas balik keje..

Hari ni aku pose lagi..banyakk lg nak ganti ni.baru kul 8.48 am aku dah dok pk ape nak makan mase berbuka.voleyy??but this morning dah hint kat hubby nak makan kat luar.nak makan ape aku tak tau.nanti2 la pk..

Okla peeps, sape yang tak abis ganti lagi tu cecepat la buat.marathon katenye!hihi..

toodles!

3 comments:

♥ Wina ♥ said...

me dah siap ganti puasa..alhamdulilah!

xpe..pelan² insyallah boleh!

yummm sedapnye teringin pulak nak menu tu semua hehehee

ainamin said...

yeke..bestnye wina..ain ade lg 6 hari ok!hihi..

Siti Asiah said...

hihi, same la kite...Asiah pun dok ganti puase gak, sbln tinggal tu, bersalin bln ramadhan jugak...byk lagi ni nk kn ganti...:)