CINTA HATIKU

CINTA HATIKU

Tuesday, 26 February 2013

I'm blessed.

Alhamdulillah Qairina is now 6months old! so far semua dipermudahkan..she is as cheerful and jovial as her sister Qistina. x leh bayangkan bile Qairina dah boleh cakap..pening la kepale mama..but hey ain, jangan banyak sangat complain..tang sape yang banyak mulut tu?hahahahaha..my hubby will say *yang penting bukan abe!*..yes i know that sayang!



 My lovely Qistina with her new haircut!


 dah boleh merangkak ya'll and sit as well..


 both my cinta hati..


loving sister..penyek qairina tu syg!

Ni lah dua penyeri hidup mama tika abahnye outstation..hihi..i can't imagine my life without them..sunyi je rasenye..so kadang x paham bile tgk ade mother yang x kesah anak tu ade ke tak dalam idup die..sebab mengejar cinta dunia dan nafsu..ishk, x pahamlah how can a mom sanggup mcm tu..coz I once met this kind of person.and I pity her sebab pendek akal.

 Ya Allah, jauhkanlah aku dari sifat begitu.Jadikanlah aku isteri yang terbaik untuk suamiku, dan ibu yang terbaik untuk anak-anakku- amanahMu ini..

Love u both my cutiepies!

P/S: stumble upon this saying by Ustaz Azhar Idrus..So true indeed..

Ketika anda ingin melepaskan seseorang, ingatlah pada saat anda ingin mendapatkannya. Ketika anda mula tidak mencintainya, ingatlah saat pertama anda jatuh cinta kepadanya. Ketika anda mula bosan dengannya, ingatlah selalu saat terindah bersamanya. Ketika anda ingin menduakannya, ingatlah bahawa dia selalu setia kepadamu. Ketika anda ingin membohonginya, ingatlah dia telah jujur kepadamu~ khusus buat suami dan isteri..~

1 comment:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/