CINTA HATIKU

CINTA HATIKU

Wednesday, 2 June 2010

MOMMY AIN's 1st in 26yrs GIVEAWAY!!


Cheh,orang lain buat giveaway,aku pun rasa cam nak buat jugak..macam seronok je memberi barang free kepada orang..Ni menceduk idea dari Kak Zety yang baru je buat her first giveaway sempena her birthday..Lebiu kak!

Not a bad idea at all..selalu kite menerima mase birthday,tapi ape salahnye membuat kelainan dengan memberi pulak kan?

So here it goes, my first giveaway sempena my birthday this coming 11 JUNE.Kalau dapat sambutan,alhamdulillah..Kalau tak pun xpe,lain kali akan ku buat lagi!ahakss..Aku memang jenis yang suke beraksi kalau amik gambar..candid lagi ku suka..memang dari sekolah aku ade penyakit ni..En Hubby pun dah terikut2..hehe..


MY FAMILY IN ACTION..Silelah follow these steps:

1. Register as my follower

2.Buat satu entry bout this giveaway and tepek gambar di atas dalam entry korang.ni gambar ku sefamily +pakcikku di Hong Kong.

3.Sila letak SATU gambar korang sefamily (anda+hubby or anda+hubby+anak or untuk yang belum kahwin,anda + family) sedang beraksi.tak kesah lah aksi ape-ape pun asalkan 'U' (untuk tontonan umum).Kat bawah gambar korang,sila nyatakan nama dan tempat aksi itu dilakukan..

4. Tinggalkan link entry korang dalam ruangan comment entry ku ini untuk ku terjah and review and pilih pemenangnye (sambil gelak2)..


Tarikh tutup : 15 June 2010 @ 23.59pm
Pemenang akan diumumkan pada 18 June 2010
HADIAH bukan 1 or 2 je tau..saya dan en Hubby akan pilih 5 gambar Family in Action yang paling best and fun!Hadiah belum ku finalised lagi tapi Stylee Bee Collections akan menjadi co-sponsor untuk GA ni..Check out their collections in Facebook!I will let you know the final prizes later..
So tunggu ape lagi mommy-mommy sekalian...cepat la pi amik gambar in action!!
toodles!

22 comments:

najwa sarah alias said...

ain~ i like GA!!!

Mynn Hassan said...

mommy2 je?

abeh...yg bukan mommy ni takleh masuk contest la? hahahaa

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

myn,aku dah amend khas untuk ko!!ko make sure ko join..kalau x,siap ko!hahahaha

Nana Aris said...

ain..semangat ni support GA ko..da join da..;p
http://ainasuraya.blogspot.com/2010/06/my-family-in-action.html

Dirah said...

tapi kite takde family nak amik gambar skrg :P

aaa stylee bee? cakap kat qilah,kite balik nnt sponsor untuk kite plssss! bukan utk giveaway, untuk kite pakai. hahaha. i love their clothes!

eh nana pun ada blog ye? ok am going to stalk nana now. haha.

DaiADellas said...

Kalo gambar family jer yg ada, xperla yer...Gambr aku cm xde aksi menarik daa...

http://daiadellas.blogspot.com/2010/06/1st-ga-of-mommy-ain.html

DaiADellas said...

Kalo gambar family jer yg ada, xperla yer...Gambr aku cm xde aksi menarik daa...

http://daiadellas.blogspot.com/2010/06/1st-ga-of-mommy-ain.html

DaiADellas said...

Kalo gambar family jer yg ada, xperla yer...Gambr aku cm xde aksi menarik daa...

http://daiadellas.blogspot.com/2010/06/1st-ga-of-mommy-ain.html

mama_umar_maryam said...

join oledi =)

http://superzetymarlia.blogspot.com/2010/06/mommy-ains-1st-in-26yrs-giveaway.html

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

nana:thanks cik na..
dirah:haha..i know rite?kite pun pekanggan tetap stylee bee
dayah:thanks dayah
kak zety:thank you rakan menari hindustanku!

AROL DSHW said...

mommy-mommy jek ke yg boleh join?
anak-anak mommy boleh tak?

arol join yeah! hehe.

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/06/mommy-ains-1st-in-26yrs-giveaway.html

:)

nur safina izwani said...

join !

http://safinamenulis.blogspot.com/2010/06/mommy-ains-first-in-26-years-giveaway.html

thanks ;)

CaDLyNN said...

salam..saya datang join..

http://cadlynn.blogspot.com/2010/06/mommy-ains-1st-in-26yrs-giveaway.html

::Mamalyna:: said...

Salam ain, saya join giveaway..

http://ejanblog.blogspot.com/2010/06/mommy-ains-1st-in-26yrs-giveaway.html

tq so much:D

Nana said...

hye salam datang nk anta link GA
http://ibudamia.blogspot.com/2010/06/mommy-ains-1st-in-26yrs-giveaway.html

gewecun said...

mommy ain..

saya dah join

http://gewecun-myhiro.blogspot.com/2010/06/mommy-ains-1st-in-26yrs-giveaway.html

harap2 ok lah kot pict tu ek..

tenkiuuu

Nida said...

Salam mommy Ain..

Nida datang mengadap nak mempersembahkan link entry... :)

Mudah-mudahan ada rezeki buat kami sekeluarga..aminnn

http://nisajijah.blogspot.com/2010/06/mommy-ains-1st-in-26yrs-giveaway.html

p/s: happy belated birthday.. semoga tercapai segala impian..aminnn

Asya said...

SALAM MOMMY AIN..
LYA PON JOIN.. TERJAH YER:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/06/mommy-ains-1st-in-26yrs-giveaway.html

HAPPY BELATED BIRTHDAY

mama zharfan said...

salam

me dh join!

MY ENTRY CLICK HERE!

Em's Family said...

Salam

Saya join juga

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/06/mommy-ains-1st-in-26yrs-giveaway.html

terima kasih

BUNGA said...

salam perkenalan,
saya join GA ni jugak..

http://bungacokelat.blogspot.com/2010/06/mommy-ains-1st-in-26yrs-giveaway.html

tq :))

captain anjang said...

http://erincetrytest.blogspot.com/2010/06/mommy-ains-1st-in-26yrs-giveaway.html


heylow i'm fadzreen lav to join!