CINTA HATIKU

CINTA HATIKU

Tuesday, 22 June 2010

To my GA Winners...With Love..

Wahai GA winners ku yang ku sayang (chewah,ayat bodek)..

Sukacita dimaklumkan,hadiah2 you guys sedang dalam pemprosesan..cik kiah yang lambat ni, a.k.a aku, sedang berusaha mengumpul info and masa untuk mengepost hadiah2 tu semua..

mintak maaf banyak2 for the delays sebab ku xde internet kat umah..so tak dapat nak check responds..la ni baru sedar address and full name tak ku mintak..adoiyai,malu sungguh..

this was the main reason kenapa susah untuk ku buat business online..hehe..

Ape2 pun, ku akan berusaha mengepos hadiah tu secepat mungkin k..Your patience is very much appreciated!

thank you guys..lebiu olls!!

toodles!

4 comments:

Nida said...

hehe.. takpe.. kami sabar menanti..hehe

mama zharfan said...

take ur time :) kami ok ajer :)

CaDLyNN said...

betul tu..take ur time..
kami baik2 aja..setia menanti...hihi :)

CaDLyNN said...

mommy ain........
hadiah dah sampai..
sukenye..thanks ya!