CINTA HATIKU

CINTA HATIKU

Thursday, 30 June 2011

Kisahnye..

Banyak betul bende yang jadi 2-3minggu ni..cerciter-cerciter?mai chek buat recap je la eh..alkisahnye...


1. Hubby ku buat suprise birthday lunch with the crazy bunch.memang jadik suprisednye sebab memang tak expect langsung ade my crazybunch kat situ!thanks sayang and Dirah (I know you were behind it all as well!)

2. ISO audit kat ofis.department aku kene NCR.bertikam lidah jugak la dengan auditor tu sebab aku rase NCR aku tu tak patut.penyudahnye aku rase die dah macam takleh nak jawab aku sebab ayat die dok putar belit situ je..aku pun nak gaduh lagi let go je la..


3. Sambut Father's Day @ Corus Hotel.hari tu Mom's Day kat Seoul Garden.Seronok!banyak aktiviti die and we stayed till the end.dapat 2 cabutan bertuah and Hubbyku menang no 2 pertandingan menari.cayalah sayang!


4. Wedding Nad @ Kelab Rahman Putra.congratz!


5. Tengah dok sibuk plan year end holiday, tetibe kami adik beradik agree nak pergi holiday dekat sikit dulu dalam Sept.Kami2 je without the parents. Its kinda yearly event now.seronok jugak gi adik-beradik je..hehe..


6. Dah let go my 'red baby'..sayu rasenye saat dia di ambil orang..hehe..ye la,my first ever with my own savings..but anyways, new baby is on its way and I can't wait!plus, Qis dah ade Ipad!Murah rezeki kami..Ahamdulillah..


7. Lawatan cik kiah ke ofis negeri sembilan to settle account and purchase furniture for our new ofis!Sempat singgah makan kat StarFresh, Chinese Muslim Food!!I looiikkeee!!


So that's about it.the major highlights for these few weeks.Petang ni nak balik Chini.Lame dah tak balik kg.last sekali bulan Dec 2010.So,we are looking forward since we had planned for a BBQ as well!

Toodles peeps!

1 comment:

Nadirah said...

heehee baru sempat nak catch up dgn blog awak. so happy you were surprised! credit to sani for picking out your bday cake hahaha (kite just bagi options je) love you!