CINTA HATIKU

CINTA HATIKU

Saturday, 26 November 2011

Saya rindu Shah Pekan..

Form 2 with our cikgu kelas.baju biru kat tengah tu cikgu kelasku..hencem tak?

2 jasa.mase ni mesti nak mule cuti sekolah..
Sukan MSSD sekolah.siape sangka jejaka kat belah kanan gambar tu jadi suamiku sekarang..huhu..

Saya selalu rindu nak pergi sekolah balik. Sometimes teringat kenangan mase sekolah tu..bestnyer..I'd say one of the best memories I have with me. I had so much fun back in school.

Sekolah Sains Sultan Haji Ahmad Shah Pekan. That was my school and I am one of its proud student.

Tambahnye lagi, En Hubby jugak satu sekolah ngan saya dulu.lagi la menjadi kalau terkenang.terkekek2 la kami gelak bile cite balik pasal sekolah.Well, he has his side of the story and so do I!So when we put the pieces together, banyak sungguh cerite untuk diingat.

Haih seronoknye la mase sekolah..menari lagu hindustan dengan kakak dormku bagai..mase tu me form 3.bergonjeng je kejenye mase tu.I still remember, mase nak tinggalkan sekolah akhir tahun, I cried like crazy knowing I will not see them again (coz diorang dah form 5) after this.

So masing2 menangis je la berpeluk2 sesame sendiri.Kak Zety, kak Dayah, Kak Ase'. Thank you for the memories!

Hish kalau nak cite bab sekolah, memang sangat banyak!berjela2 pulak blog ni kang. I have to stop now.Kerje tak siap lagi ni nak berdondang sayang pulak dalam blog..

Darlings, pray me a safe journey for my holiday k!love ya'll!

3 comments:

sanizabri nurul 'ain said...

lorrr..ni kelas ayg ke..ingatkan staff perpustakaan..sbb kalu lalu kelas ni, mcm lalu rumah tinggal..diam je semua..

sanizabri nurul 'ain said...

tp gambar bawah tu lelaki yg dah jadi suami ayg tu, summmmppaahhh hensem dan ramping...tp sekarang tidak lagi...:(((( hihi

Anonymous said...

hi.. i pon shah pekan jugak tp senior.. batch spm97 though i didnt finish my spm there, balik skolah kat KL..

tersinggah blog u ni sbb tgh survey2 CIC Danau Kota :)

btw, ok x situ? learning conducted in english fully ke campur2 bm?

thanx :)