CINTA HATIKU

CINTA HATIKU

Thursday, 18 February 2010

excitement,exhaustion, and everything in between!

Uiih, dah lame tak update blog..malas busy sgt! So here it goes..

We spent Chinese New Year in Kulai,Johor.3 days 2 nights, free accomodation (sebab duk umah kakak ipar).It was fun but cuaca yang sangat panas dan berbahang agak mengganggu holiday ini.Ya Allah,sgt mencabar cuaca lately ni..

Our little Qistina turn out to be yang paling excited throughout this holiday sebab Qis xnak tido langsung mase siang (usually she would sleep around 3-4 hours day time).Happy main dengan sepupu sepapat sampai x ingat nak tido.mate dah kuyu but dok lawan la mate tu taknak tido punye pasal.Alahai anak mama..

Malam pulak mesti merengek dulu mase nak tido sebab cuace sgt panas..xyah kate Qis, mama and abah pun xleh nak tahan panas tu (syndrome biase tido dalam aircond).Siap mengigau lagi sebab galak sgt main siang2..

Sempat la kami ke Danga Bay and mandi-mande di sungai Gunung Pulai..Again,Qis la yang paling excited bile nampak air..


oh,seronoknye air...

let me go abah..Qis nak berenang sendiri..

yeeeee...renang berirama...

i said let me go abah!!

Now you guys now betapa Qistina suke bile dapat swimming...Btw,Qistina slept throughout the whole journey back to Kuala Lumpur..soundless, 4 hours..mane taknye..3 hari kat Kulai,3 hari la susah nak tido...hehe..kepenatan anak mama..
It was good to be home..coz I finally got my aircond back!!haha..trust me, I can be very ugly bile kepanasan..tu yang sanggup start kete, dok dalam aircond tuh!!Me sgt kuat berpeluh..dok dalam aircond pun still boleh berpeluh sometimes..and cuaca macam ni certainly is not helping..
It was raining cats and dogs yesterday,finally!tapi aku still terasa bahang kepanasan + sweating like h***!!macam mane??haih,tinggi la bil api rumah ku bulan ni...
*tangan dah pegang remote aircond*

3 comments:

Nadirah said...

aaa Qis is so big already! and so adorable! nanti nak balik taktau nak beli baju size apa for her. haha. i miss you guys!

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

hahahaha..careful there babe..kalau nak beli nanti tanye kite dulu coz i always have to buy her baju yang 2 size bigger than her age..sebab kalau size umur die mesti ended up baju tu senteng..hahaha...
we miss you too!!

Izrin said...

Comelnya Qis dah besar.. cute sgt dia excited giler.. :)