CINTA HATIKU

CINTA HATIKU

Thursday, 5 November 2009

.Random.

Akhirnya..baru dapat email all the passport to the tour agency..internet office sangat lembab.sakit hati.rase nak mara komputer tu.mara komputer?ok, radiculous.tapi still sakit hati.tapi,sabar je la..

Oh,I am in charge of purchasing Proton Waja for our client..bile nak beli, keluar ayat-ayat manis..kate ade tahun 2008 but bile sampai agreement, kate kete tu dah takde..kene amik tahun 2009.beb, kami bayar downpayment 1000 tu bukan untuk secure kerete tu ke??abis aku sembur.padan muke.ni bile dah sign agreement, kate leh cepat dapat.sampai sekarang, lampu kete pun tak nampak.bile tanye banyak alasan.again,kene sembur.padan muke!tapi, sabar jela..

Esok bawak Qis for a follow up appoinment with the doctor..she seems fine now, i think.sebab dah xde wheezing..I just hope for the best..Insyallah..

Can't wait for tommorow's futsal with the usual people..

Saya nak berpeluh..

Saya nak berlari,have fun and ketawa bebanyak..

Kalu xde aral,Insyallah esok serang SP Ampang..

toodles!

1 comment:

bobinho_10 said...

la x budget lak aku budak tu sakit..elok je riang gembire aku jumpe ari tu..hehehe