CINTA HATIKU

CINTA HATIKU

Friday, 9 November 2012

Busy days..

Busy days ahead ya'll..10.11.12 & 11.11.12

The reception and solemnization day of my lil' brother and sister..dah besar dah adik2 aku..baru je rasenye bagi penampar kat my brother tu..eh?kihkih..kidding..


Yang nak kahwinnye my sister yang kat tengah tu and my brother yang kat belakang I tu..yang gambar I yang bulat tu ignore lah ye..mase ni ngandungkan Qairina..dah 8 bulan..

Anyways, will be adding 2 new members to the family..To Aqilah and Muhammad, jadilah suami dan isteri yang bertanggungjawab dan terbaik utk pasangan masing2..Patience and tolak ansur dalam menghadapi cabaran dan dugaan..

Ingat, Allah duga hamba2 yang disayangiNya dan Allah takkan duga kite lebih dari yang kite mampu..

Kaklong love both of you! Aku tetap kakak korang yang gile tuh okayyy!!hahahahahaah...

2 comments:

♥ Wina ♥ said...

wahh bestnye dia beradik sekali kahwin..mesti meriah!

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

kan?senang sekali dua selesai..kihkih..